Jaimie Branch : dé sensatie

Het overkomt me wel vaker, als ik ergens vol van ben heb ik geen idee hoe eraan te beginnen. Het nadenken in ieder geval beperken, de woorden maar best uitstrooien als Boem Paukeslag, de werkwoorden ontslaan van hun taken en in deze – zeker niet vergeten – collega (sh) bedanken, op mijn gekneusde knietjes (vindt ze ongetwijfeld fijn), voor de aankoop van de nieuwste van Jaimie Branch. De cd ‘Fly or die live’ is – wat mij betreft (samen met ‘The book of traps and lessons’ van Kate Tempest) – een van de meest sensationele van de afgelopen jaren. Wie is Jaimie Branch? invloed_____en Don Cherrrrrry OrnEtteCOleman M i l e s, évidemment C Hi cag O ‘Fuck technique, sound first’ New……..YOrk ‘not very go__o__od in what I supposed to dooooo’

Meet Jaimie Branch

  It’s not always time to be neutral . . . ‘Prayer for amerikkka’ is een regelrechte protestsong. De cello zet in, en dan is het even wachten op die eerste – om nooit te vergeten – trompetstoot. Samen met ‘Lovesong (for assholes and clowns)’ – heerlijke meezinger, zeker checken – het enige nummer met vocals.

Warning : volgende clip kan demotiverend werken voor beginnende drummers.

Onderstaande mini docu is een absolute ‘must see’.

Mijn bijdrage lijkt nihil, maar als dit jouw eerste kennismaking met JB is, en je trilt en schokt nog na, is het mijn beste ooit. Indien niet, durf ik dan zo arrogant te zijn om te stellen dat er iets scheelt met je muzikale smaak? Ach, noch de vraag noch het antwoord is van enig belang. Een geweldige dag verder.

(as)

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.