Collapse ep van Aphex Twin aangekondigd

Een tijdje geleden werden er in verschillende steden affiches gesignaleerd met het bekende Aphex Twin logo. Meestal betekent dit: “new shit is imminent”. En dat bleek ook zo te zijn, op 14 september wordt de nieuwe ep verwacht met als titel Collapse. De track met de zelfde titel T69 Collapse is nu al te beluisteren.

Het nummer werd met een knotsgekke videoclip van Weirdcore vergezeld en dat heeft toch wel indruk gemaakt, zeker omdat hij nu al enkele jaren verantwoordelijk is voor de visuals bij optredens van de Ierse artiest. In de video worden verschillende plaatsen getoond die een emotionele waarde hebben voor de elektronische muzikant, met daarover een matrix aan effecten die laat denken aan het Commodore 64 tijdperk. Even erbij vermelden dat deze beelden niet geschikt zijn voor mensen met epilepsie!

Turijn, Bilbao en Berlijn zijn de drie plekken waar je het duo dit najaar live aan het werk kan zien. Mijn citytrip is alvast geboekt en dit keer komt mijn vriendin ook mee. Hopelijk houdt Aphex Twin daar ook rekening mee…

(mr)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.