Mauro Pawlowski in de bib

Een week geleden was Mauro Pawlowski op bezoek in de grootste huiskamer van Genk. Wat een geweldige man om een zondagmiddag mee door te brengen (bij gebrek aan die van mezelf, natuurlijk!). Mauro heeft altijd vanalles te vertellen. Het is alsof je de kraan maar hoeft open te draaien – dat deed Humo-journalist Jürgen Beckers trouwens voortreffelijk –  en dan blijft het verhalen stromen. Het ene al waarheidsgetrouwer dan het andere, natuurlijk.

En dan de muzikale intermezzo’s: eigen nummers die nog maar eens bewijzen wat voor een veelzijdig muzikant Mauro is. Een hilarische uitvoering van ‘dedication’ (je weet wel, van Safety First – ik krijg er nog de tranen van in mijn ogen) kregen we er bovenop. Een zeer geslaagde versie van U2’s New Year’s day mét beat en een vleugje Maurits Pauwels als kers op de taart om de namiddag af te sluiten.

Ja, je had er eigenlijk bij moeten zijn, maar u kan zich, net als ik, waarschijnlijk ook (nog?) niet in twee splitsen. Alle begrip dus. Je kan het volledige optreden en het interview met Jürgen Beckers hieronder dus herbekijken, met dank aan (rem).

Bekijk hier ook een tijdslijn van Mauro’s carrière.

(sh)

 

 

1 reactie

  1. Was inderdaad een tof miniconcert van Mauro. Ik vond het nummer ‘Leaving Montreux’ echt fantastisch. En goed gelachen natuurlijk…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.